Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280

Sloopbedrijf Den Bosch: Gebr. Verhoeven

Gebr. Verhoeven is een gespecialiseerd sloopbedrijf uit Den Bosch regio. Om iets moois te bouwen moet er in enkele gevallen eerst een bestaand pand gesloopt worden. Dankzij ons gespecialiseerde team en uitgebreide machinepark pakken we iedere sloop vakkundig aan.
 

Sloopwerken in Den Bosch regio

Naast ons grondwerk zijn we voor sloopwerken zijn we met name actief in de regio Den Bosch, omdat we gevestigd zijn in het nabijgelegen Velddriel. Maar ook buiten de regio kunnen we sloop werkzaamheden realiseren. We zijn als sloopbedrijf in Gelderland en Noord-Brabant altijd beschikbaar, contacteer ons voor de mogelijkheden buiten deze regio.


Sloopbedrijf Den Bosch Verhoeven


Totaal slopen van panden

Het totaal slopen van panden kunnen we snel en adequaat uitvoeren. Totale sloop doen we voornamelijk machinaal, maar afhankelijk van situatie beoordelen wij of het sloopwerk machinaal of handmatig dient te gebeuren. Ook bij totale sloop zorgen we ervoor dat uw bouwplaats netjes achtergelaten wordt. 

Verhoeven sloopwerken Den Bosch
 

Renovatiesloopwerk Den Bosch

Ook in renovatiesloopwerk is Gebr. Verhoeven gespecialiseerd. Bij renovatiesloop laten we delen van een pand in tact. Bijvoorbeeld wanneer we enkel het dak van een woning vervangen gaat worden of wanneer enkel de wanden van een gebouw blijven bestaan. Ons sloopbedrijf Den Bosch heeft reeds vele renovatie projecten afgerond in de regio.

Renovatiesloopwerk dak Den Bosch
 

Contacteer sloopbedrijf Gebr. Verhoeven

Wilt u slopen in Den Bosch of elders in de regio? Neem dan contact op met ons sloopbedrijf Den Bosch: Gebr. Verhoeven. We bespreken graag met u de mogelijkheden en leveren u een offerte op maat.