Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280

Materieelverhuur

Goed gereedschap is het halve werk. Gebr Verhoeven beschikt over een modern, gevarieerd en solide machinepark van de A-merken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En dat geldt dus ook voor het machinepark.

Het materieel zetten we niet alleen in voor eigen werkzaamheden maar stellen we tevens beschikbaar voor verhuur inclusief bedienend personeel. Met onze eigen diepladers kunnen wij eveneens het transport verzorgen.


Waarom huren bij Gebr. Verhoeven?

We willen ons onderscheiden op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen.  Om alle voorkomende werkzaamheden voor onze opdrachtgevers te kunnen verrichten zijn alle machines zo compleet uitgevoerd. Zo zijn ze voorzien van alle denkbare technische mogelijkheden en uitrustingsstukken. Wij zijn VGM Checklist Aannemers (VCA **) gecertificeerd en onze gekwalificeerde en gediplomeerde werknemers beschikken allen over tenminste B-VCA (Basis Veiligheids Checklist Aannemers) of hoger.

Onze klantenkring bestaat uit diverse overheidsinstanties zoals waterschappen, gemeenten, Provincies en Rijkswaterstaat. Daarnaast werken we ook voor diverse bedrijven en particulieren.

Wij verhuren alle denkbare grondverzetmachines van minigraver, midigraver, mobiele kraan tot en met rupskranen met 3D GPS. Al deze machines zijn uitgerust met overdrukunit waardoor ze geschikt zijn om te kunnen werken in verontreinigde grond. Uiteraard zijn onze machinisten hiervoor gekeurd en gediplomeerd om alle werkzaamheden te verrichten.

Voor het transporteren van grond en andere materialen hebben we (driezijdige) kipperautos met of zonder autolaadkraan. Daarnaast hebben we ook tractoren met kleine of grote gronddumpers.

Voor werkzaamheden op het gebied van sloot, berm of ander groenonderhoud beschikken we over tractoren met maaiarmen. Ook aan deze maaiarmen kunnen allerlei hulpstukken gemonteerd worden zoals maaikorven, klepelmaaiers, ecomaaiers (met of zonder afvoerband), stobbefrees of zaagblad. Voor het maaien van grote vlaktes of bermen beschikken we over dubbelstel klepel of ruwgrasmaaiers aan de tractoren. Uiteraard beschikken we over eigen acrobaten en rollenpersen om het materiaal te verzamelen en af te voeren.

Neem vrijblijvend contact op met Gebr Verhoeven (06-54363651) voor de huur van de machines. Mochten we zelf geen machine tot de beschikking hebben, dan we hebben we altijd een oplossing om een machine bij te huren. Gebr. Verhoeven beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven waar we mee samenwerken.


Interesse of vragen over materieelverhuur? 

Contact