Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280
Grond-, Weg en Waterbouw

Wegenbouw

Wegenbouwprojecten moeten snel en vakkundig opgeleverd worden. Langdurige wegwerkzaamheden zorgen voor irritatie en kosten de maatschappij - en dus de economie - tijd en geld. Een deskundige planning van de werkzaamheden is een vereiste. Of het nu gaat om herinrichtingsprojecten van openbare ruimtes, het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten of de aanleg van opritten of wegen. U bent bij ons aan het juiste adres!

Bij herinrichtingsprojecten van openbare ruimtes en het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten kunnen wij alle mogelijke rioleringswerkzaamheden uitvoeren. Voor het aanleggen van drainages, persleidingen en hoofdrioolstelsels met vrij verval kunt u bij ons terecht.

Naast het aanleggen van de riolering, verzorgen wij ook het uitvoeren van de grondverbetering, het uitgraven van het cunet, het aanbrengen van wegfundaties en het realiseren van de uiteindelijke verharding. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals het toepassen van een halfverharding, straatwerk, betonplaten, vloeistofdichte vloer of asfalteren.
 
Tevens voeren wij veel onderhoudswerk uit aan bestaande wegen en bermen. Daarbij kunt u denken aan het herstellen van bermen door middel van het uitvullen van gaten langs het asfalt met een halfverharding of het aanbrengen van grasbetontegels. Om de afwatering van de wegen te verbeteren, zijn we gespecialiseerd in het verlagen van de bermen.

Kortom, Gebr. Verhoeven is dé partij voor wegenbouw, herinrichting, riolering- en onderhoudswerkzaamheden!


Kunnen wij u helpen met uw wegenbouw project?

Contact