Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280

Grondwerk Den Bosch en regio

Gebr. Verhoeven is specialist in grondwerk Den Bosch en nabijgelegen regio’s. In deze omgeving zijn wij zeer bekend en hebben we reeds diverse grondwerk projecten succesvol afgerond. Naast grondverzet kunt u bij ons eveneens terecht voor sloopwerken, waterbouw, wegenbouw, groenvoorziening en materieelverhuur.

Grondwerk Den Bosch
 

Ervaren grondwerkers Den Bosch

Ons team heeft ruime ervaring met grondwerk in Den Bosch en de directe omgeving hiervan. We hebben aan uiteenlopende grondwerk projecten gewerkt, zoals de stabilisatie van de Maasdijk in Aalst, de aanleg van een grootschalige drainage of het verbreden van de A2 tussen Zaltbommel en Hedel. Onze ervaren grondwerkers zijn gediplomeerd, afkomstig uit regio Den Bosch en hebben modern materieel tot hun beschikking. Voor vrijwel iedere grondwerk opdracht kunt u daarom bij Gebr. Verhoeven terecht, zowel groot als klein. 

Aanleg drainage grondverzet
 

Uitgebreid machinepark

Gebr. Verhoeven heeft de beschikking over een uitgebreid en modern machinepark van A-merken, waardoor vrijwel alle grondwerk opdrachten gerealiseerd kunnen worden. Ons machinepark is tevens te huur inclusief personeel wat met deze machines overweg kan. Kijk voor meer informatie op onze materieelverhuur pagina.

Grondverzet Den Bosch A2 verbreden
 

Grondverzet Den Bosch

Voorbeelden van grondverzet Den Bosch en regio zijn het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten, het aanleggen of stabiliseren van dijken, het ontgraven van sloten en bouwputten of het aanleggen van drainagesystemen en duikers of stuwen. Maar ook voor andere soortgelijke grondwerkzaamheden kunt u natuurlijk bij Gebr. Verhoeven terecht. 


Stabilisatie grondwerk

Contacteer grondwerkers Gebr. Verhoeven
Heeft u een nieuw project voor grondwerk Den Bosch en haar directe omgeving? Contacteer dan de grondwerkers van Gebr. Verhoeven. We komen graag met u in gesprek, zodat we u kunnen voorzien van de benodigde informatie omtrent uw grondwerk. Daarnaast kunnen we u een passende offerte op maat leveren. Of bel direct met ☎ 0418-637280.