Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280

Aannemer Den Bosch | Grond- Weg- en Waterbouw

Gebr. Verhoeven aannemer Den Bosch met bekende staat van dienst. Bent u op zoek naar een aannemers- en sloopbedrijf in deze regio? Dan heeft u met Gebr. Verhoeven een vakkundig en betrouwbaar aannemer. Wij zijn gespecialiseerd in grond- weg- en waterbouw. Als familiebedrijf hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit, respect en betrouwbaarheid. Gebr. Verhoeven is het bedrijf waar uw problemen echt opgelost worden. Daarnaast staat veilig en verantwoord ondernemen bij ons erg hoog in het vaandel. Kortom, een aannemer uit Den Bosch waar u van op aan kunt!

Aannemersbedrijf Verhoeven is gespecialiseerd in onderstaande disciplines:
 

Aannemer voor Grond-, Weg- en waterbouw 

We zijn een veelzijdige Bossche aannemer. Of het nu gaat om grondwerken, waterbouw en wegenbouw of om sloopwerken, met ons uitgebreide machinepark en goed gekwalificeerd personeel kunnen wij elke klus aan. Door onze jarenlange ervaring is Gebr. Verhoeven uw partner voor grondwerken. U kunt bij ‘Verhoeven aannemer Den Bosch’ terecht voor onder andere ontgraven van putten, sloten en waterpartijen maar ook voor de aanleg van dijken en kades.


Aannemer Den Bosch

Voor wegenbouwprojecten, die wij als aannemer in en rondom Den Bosch uitvoeren, is het noodzakelijk dat het binnen een snel termijn en vakkundig opgeleverd wordt. Langdurige wegwerkzaamheden zorgen voor irritatie en kosten de maatschappij - en dus de economie - tijd en geld. Een deskundige planning van de werkzaamheden is een vereiste. Of het nu gaat om herinrichtingsprojecten van openbare ruimtes, het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten of de aanleg van opritten of wegen. U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn tevens specialist in het plaatsen van beschoeiingen en damwanden. Daarnaast maken wij, in het kader van Waterbouw, paalshot- en vlechtmatconstructies, vlonders en aanlegvoorzieningen. Ook zijn we gespecialiseerd in stuwen, sluizen en gemalen.

Om te kunnen bouwen moet er soms eerst gesloopt worden. Aannemer Gebr. Verhoeven kan deze werkzaamheden snel en adequaat uitvoeren. Of het nu gaat om een de totale sloop van een pand of renovatiesloopwerk. Iedere situatie is anders en wij kunnen exact beoordelen of wij het gevraagde sloopwerk machinaal of handmatig moeten uitvoeren.


Groenvoorziening regio Den Bosch

Naast grondwerk Den Bosch , weg- en waterbouw is aannemer Gebr. Verhoeven ook gespecialiseerd in groenvoorziening in en rond Den Bosch. Met een ruime ervaring in advies, realisatie en behaar van groenprojecten is uw project bij ons in goede handen. Onze dienstenpakket bevat terreinonderhoud, berm -en slootonderhoud en baggeren.
 

Gladheidsbestrijding

Voor veel opdrachtgevers verzorgen wij de gladheidsbestrijding in en buiten Den Bosch. Wij strooien preventief zodra er kans bestaat op gladheid, doen het onderhoud tijdens vorst en bij veel sneeuw ruimen wij eerst alle sneeuw met onze machines.
 

Materieelverhuur omgeving Den Bosch

Gebr. Verhoeven aannemer Den Bosch beschikt over een uitgebreid, modern en solide machinepark van A-merken machines. Net als bij onze andere werkzaamheden staat ook bij machineverhuur kwaliteit hoog in het vaandel. Het materieel zetten we niet alleen in voor eigen werkzaamheden maar stellen we tevens beschikbaar voor verhuur inclusief bedienend personeel. Met onze eigen diepladers kunnen wij eveneens het transport verzorgen.
 

Uw aannemer in Den Bosch 

Bent u geïnteresseerd in de aannemer Den Bosch diensten van Gebr. Verhoeven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.