Mail: info@verhoeven.info
Telefoon: 0418-637280

Grond,- Weg- en Waterbouw Noord Brabant

Bent u op zoek naar een aannemers- en sloopbedrijf gespecialiseerd in grond- weg- en waterbouw in de provincie Noord-Brabant? Dan bent u bij Gebr. Verhoeven aan het juiste adres. Als familiebedrijf hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit, respect en betrouwbaarheid. U wilt zaken doen met een partner waar u van op aan kan. Gebr. Verhoeven is het bedrijf waar uw problemen echt opgelost worden. Daarnaast staat veilig en verantwoord ondernemen bij ons erg hoog in het vaandel.

Wij zijn gespecialiseerd in een aantal disciplines welke hieronder staan weergegeven.

Grond-, Weg- en waterbouw
Of het nu gaat om grondwerken, sloopwerken, waterbouw of wegenbouw, met ons uitgebreide machinepark en goed gekwalificeerd personeel kunnen wij elke klus aan. Door onze jarenlange ervaring is Gebr. Verhoeven uw partner voor grondwerken. U kunt bij ons terecht voor onder andere ontgraven van putten, sloten en waterpartijen maar ook voor de aanleg van dijken en kades.

Voor wegenbouwprojecten is het noodzakelijk dat het binnen een snel termijn en vakkundig opgeleverd wordt. Langdurige wegwerkzaamheden zorgen voor irritatie en kosten de maatschappij - en dus de economie - tijd en geld. Een deskundige planning van de werkzaamheden is een vereiste. Of het nu gaat om herinrichtingsprojecten van openbare ruimtes, het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten of de aanleg van opritten of wegen. U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn tevens specialist in het plaatsen van beschoeiingen en damwanden. Daarnaast maken wij, in het kader van Waterbouw, paalshot- en vlechtmatconstructies, vlonders en aanlegvoorzieningen. Ook zijn we gespecialiseerd in stuwen, sluizen en gemalen.

Om te kunnen bouwen moet er soms eerst gesloopt worden. Gebr. Verhoeven kan deze werkzaamheden snel en adequaat uitvoeren. Of het nu gaat om een de totale sloop van een pand of renovatiesloopwerk. Iedere situatie is anders en wij kunnen exact beoordelen of wij het gevraagde sloopwerk machinaal of handmatig moeten uitvoeren.

Groenvoorziening
Naast grond,- weg- en waterbouw is Gebr. Verhoeven ook gespecialiseerd in groenvoorziening. Met een ruime ervaring in advies, realisatie en behaar van groenprojecten is uw project bij ons in goede handen. Onze dienstenpakket bevat terreinonderhoud, berm -en slootonderhoud en baggeren.

Gladheidsbestrijding
Voor veel opdrachtgevers verzorgen wij de gladheidsbestrijding. Wij strooien preventief zodra er kans bestaat op gladheid, doen het onderhoud tijdens vorst en bij veel sneeuw ruimen wij eerst alle sneeuw met onze machines.

Materieelverhuur
Gebr. Verhoeven beschikt over een uitgebreid, modern en solide machinepark van A-merken machines. Net als bij onze andere werkzaamheden staat ook bij het verhuur kwaliteit hoog in het vaandel. Het materieel zetten we niet alleen in voor eigen werkzaamheden maar stellen we tevens beschikbaar voor verhuur inclusief bedienend personeel. Met onze eigen diepladers kunnen wij eveneens het transport verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten in de regio Noord-Brabant of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.